MAKE-UP

Make-up van Make-Up Studio gebruikt door professionele visagisten.

Productbeschrijving lipstick:

Deze lipstick heeft een romige structuur en voelt super fijn aan. De lipstick is bij ons verkrijgbaar in 27 verschillende kleuren! De perfecte lippen in een handomdraai. Zeg maar dag tegen droge lippen, deze fijne romige lipstick voelt zacht aan op je lippen en blijft erg goed vanwege het hoge pigmentgehalte. Breng een of meerdere lagen rechtstreeks aan op de lippen. Voor het mooiste resultaat gebruik je een lippenseel.

Tip: Gebruik een lip liner voor een strakker resultaat en voorkom dat je lipstick uitloopt in de fijne lijntjes Een perfecte lipstick, gemakkelijk aan te brengen, voelt prettig aan, houdt de lippen soepel en blijft lang en goed zitten.

Productbeschrijving oogschaduw:

Deze Eyeshadows zijn prachtig gepigmenteerd en zorgen voor een langdurig, mooi resultaat. De oogschaduw is zowel droog als vochtig aan te brengen, zodat je hem ook prima als eyeliner kunt gebruiken. De hoog gepigmenteerde oogschaduws zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, veelal matte kleuren, maar ook glanzende kleuren. De Eyeshadow kan ook nat worden aangebracht voor een nog krachtiger resultaat. Voor het mooiste resultaat breng je de Eyeshadow met een van onze oogschaduw penselen aan.

Tip: Wanneer je de oogschaduw met een vochtig penseel aanbrengt, wordt deze nog krachtiger van kleur en de belijning scherper. Ideaal voor het aanbrengen van een eye liner in ieder gewenste kleur.

MAKE-UP STUDIO

Al ruim 25 jaar is Make-up Studio als professioneel make-up merk geliefd bij visagisten over de hele wereld. Dankzij de professionele topkwaliteit en hoge pigmentatie blijven de producten zichtbaar langer en beter zitten. Bovendien zijn de producten prettig geprijsd. Was Make-up Studio eerst vooral achter de schermen in Nederland bekend als het merk voor de echte professional, nu zijn de producten van Make-up Studio wereldwijd in meer dan 60 landen verkrijgbaar voor iedere zelfbewuste vrouw. Make-up Studio producten zijn hypo-allegeen en niet getest op dieren.

WAT DOET MAKE-UP NU EIGENLIJK?

Elk persoon heeft een unieke uitstraling, een eigen schoonheid. Make-up dient om die uitstraling en schoonheid te ondersteunen en daar waar nodig is met lichte correcties te herstellen. De make-up is dus ondergeschikt aan de persoonlijkheid van de cliënt en niet andersom. Het karakter, het leef ritme van de persoon, maar ook het doek van de make-up zijn mede van invloed bij de bepaling van het soort make-up. Een cliënt moet zich ook met make-up steeds zichzelf voelen en het liefst ook stralend en mooi vinden!

TREND OF SMAAK:

Smaak wordt door cultuur gevormd. Een gevolg daarvan is dat er steeds veranderde beelden ontstaan over schoonheid. Tegenwoordig noemen wij dat trend of mode, maar smaak bestaat al eeuwen. Vooral de details in het gezicht worden door een trend beïnvloed. Een bekend voorbeeld daarvan zijn de wenkbrauwen. Wenkbrauwen hebben een belangrijke betekenis in het gezicht. Ook de mond en de ogen zijn dominant in het gezichtspatroon.

PERSOONLIJKHEID:

Het opbrengen van een goede make-up is een intelligent en verfijnd spel geworden en dient om de persoonlijkheid van de mens te onderstrepen. Soms dient het om individuele problemen op te lossen, zoals het camoufleren van huidafwijkingen of als aanvulling voor iets dat van nature niet aanwezig is. Gelukkig heeft de evolutie van de gelaatsbewerking ons nu naar het belangrijkste standpunt gevoerd:

“GEZICHTSVERFRAAIING IS DAN PAS MOOI ALS HET DE NATUURLIJKE SCHOONHEID ONDERSTEUNT”